stabilitas Study

Stabilitas Study -pic

Kami geus ngembangkeun hiji program anu ditulis pikeun tekad stabilitas anu ngawengku elemen kayaning pedaran lengkep ubar diulik. parameter nguji lengkep, metode ngajéntrékeun sadayana tés jadi per spésifikasi unggal nyusun produk.

studi stabilitas waktos gancangan tur nyata anu dipigawé dina parusahaan urang. 

Simkuring boga kamar stabilitas gancangan cukup tempat studi stabilitas gancangan anu dipigawé dina 30 ± 20C / 75 ± 5% RH jeung 40 ± 20 C / 75 ± 5% RH.

studi stabilitas nyata waktu nu dilakukeun sacara real waktos kamar stabilitas dimana kondisi gudang diatur nurutkeun kana merlukeun pasar sasaran.

Ruang sampel ingetan dijaga ogé. Hawa sarta kalembaban anu rutin dipariksa sarta dirékam.

Stabilitas Study -pic2

WhatsApp Online Chat !