mobile station

Penstrep ( Penicillin G Procaine+ Dihydrostreptomycin Suspention) 20 20

Pondok Description:

Composition: 20:20 each ml contains: Penicillin G Procaine …………. 200,00 IU/ ml Dihydrostreptomycin Sulphate ………… 200 mg/ml   Descriptions: Penstrep is a white to off-white aqueous suspension for parenteral administration.   Indications: Penstrep injection is indicated for use in cattle, horses, pigs and sheep in the treatment of infections caused by susceptible organisms including: erysipelas; navel/join ill; respiratory tract infections including pneumonia and atrophic rhinitis; listeriosis...


jéntré produk

Tags produk

komposisi:

20:20 unggal ml ngandung:

Pénisilin G Procaine …………. 200,00 IU/ ml

Dihydrostreptomycin Sulphate ………… 200 mg/ml

 

déskripsi :

Penstrep nyaéta bodas mun gantung cai kaluar-bodas keur administrasi parenteral.

 

indikasi:

Penstrep suntik dituduhkeun keur dipake dina sapi, kuda, babi jeung domba dina pengobatan inféksi disababkeun ku organisme susceptible kaasup: erysipelas; bujal / gabung gering; inféksi saluran pernapasan kaasup pneumonia jeung rhinitis atrophic; listeriosis; meningitis; septicemia; toxaemia pakait sareng Salmonella spp, Salmonellosis.; jeung kadali penjajah baktéri sekundér dina kasakit asalna viral primér. Kombinasi pénisilin na dihydrostreptomycin téh hususna mangpaat dina pengobatan inféksi dicampur ngalibetkeun duanana organisme gram positif sarta gram-négatip.

 

Peta Pharmacological:  N / A

 

Pamakéan sarta administrasi: 

dosis poean nu dianjurkeun pikeun sapi, kuda, babi jeung domba téh 8 mg procaine pénisilin sarta 10 mg dihydrostreptomycin sulfat per kg bodyweight kahontal ku administering 1 ml Penstrep per 25 kg bodyweight. dosis kudu dibikeun sakaligus poean ku suntikan intramuscular jero nepi ka tilu poé padeukeut. volume dosis maksimum diadministrasi dina hiji loka teu kudu ngaleuwihan 15 ml pikeun kuda, 6 ml pikeun sapi, 3 ml for domba jeung 1,5 ml pikeun babi.

 

waktos ditarikna:

Susu: 60 jam

Sapi: 23days

Babi: 18days

Domba: 31days

 

neundeun:

Nyimpen handap 30 o C. Nangtayungan tina lampu. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.

Handap ditarikna tina dosis heula, nganggo produk dina 28 poé.

 

hal nu sah

2 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !