oxytetracycline suntik 20%

Pondok Description:

Komposisi 5% tiap ml ngandung Oxytetracycline 50 mg. 10% tiap ml ngandung Oxytetracycline 100 mg. 13% tiap ml ngandung Oxytetracycline 130 mg. 20% tiap ml ngandung Oxytetracycline 200 mg. 30% tiap ml ngandung Oxytetracycline 300 mg. Déskripsi Fangtongoxy mangrupakeun spéktrum bacteriostatic antibiotik lega. Éta tindakan on gram positif sarta gram-négatip mikro-organisme. Ieu utamana sénsitip kana streptococci, clostridia, E.coli, shigellae, brucellae, salmonellae, leptospirae. Jsb Dina addit ...


jéntré produk

Tags produk

komposisi

5% tiap ml ngandung Oxytetracycline 50 mg.

10% tiap ml ngandung Oxytetracycline 100 mg.

13% tiap ml ngandung Oxytetracycline 130 mg.

20% tiap ml ngandung Oxytetracycline 200 mg.

30% tiap ml ngandung Oxytetracycline 300 mg.

 

déskripsi

Fangtongoxy mangrupakeun spéktrum bacteriostatic antibiotik lega. Éta tindakan on gram positif sarta gram-négatip mikro-organisme. Ieu utamana sénsitip kana streptococci, clostridia, E.coli, shigellae, brucellae, salmonellae, leptospirae. Jsb Sajaba ti éta, éta éféktif ngalawan sababaraha mycoplasmas, rickettsiae, chlamydiae, sababaraha protozoa sarta virus badag.

Saatos administrasi dosis terapi of Fangtongoxy 5%, tingkat luhur Oxytetracycline dina getih kahontal dina satengah jam nepi ka 4 jam.

 

indikasi

Perlakuan kasakit nu disababkeun ku organisme Oxtetracycline-susceptible dina sapi, domba jeung embé. Kasakit kaasup kompléks pneumonia na pengiriman barang muriang pakait sareng Pasteurella spp na Haemophilus spp, tepa bovine kerato-conjunctivitis (pinkeye) disababkeun ku Moraxella bovis, suku jadi ruksak jeung diphtheria disababkeun ku Fusobacterium necrophorum, enteritis baktéri (scours) disababkeun ku Escherichia coli, basa kai disababkeun ku Actinobacillus lignierisii; leptospirosis disababkeun ku Leptospira pomoma; inféksi tatu na metritis akut disababkeun ku galur staphylocci na streptococci organisme peka Oxytetracycline.

 

Pikeun sapi: Bronchopneumonia jeung inféksi engapan sejen, inféksi saluran cerna, metritis, mastitis, septicemia, inféksi puerperal, sarta inféksi bacterrial sekundér utamina disababkeun ku virus, jsb

 

For domba jeung embé: inféksi tina engapan, urogenital, saluran cerna jeung hooves, mastitis, tatu kainféksi, jsb

 

Peta Pharmacological: N / A

 

Pamakéan sarta administrasi

Administer ku suntikan intramuscular. The dosis anu aktif prinsip jumlahna Oxytetracy-cline ka 10 mg / bodyweight kg sato. Administer pikeun 3 - 5 poé gumantung kana jenis jeung severity tina inféksi. sacara adminitrasi dilumangsungkeun dina polumeu handap:

Sapi 2ml / 10 kg bodyweight

Anak sapi 2ml / 10 kg bodyweight
Domba na embé 2ml / 10 kg bodyweight

Babi 2ml / 10 kg bodyweight

 

éfék samping na contraindication

Fangtongoxy 5% teu dimaksudkeun pikeun ucing, anjing jeung kuda. Sakuduna teu dibikeun ka sato di telat kakandungan, sato jeung Karuksakan parna tina ati jeung ginjal jeung ka sasatoan oversensitive mun Oxytetraycline.

 

Kadang-kadang nu bareuh samentara dina situs suntik lumangsung.

 

pacegahan: N / A

 

ditarikna jaman

Ti perlakuan panungtungan, dina 21 poé pikeun daging jeung jaringan plant sarta dina 7 dinten pikeun susu.

 

panyimpenan

Toko dina tempat kmu garing handap 25 centi-derajat, jauh ti lampu

 

hal nu sah

3 taun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !