ivermectin suntik 1%

Pondok Description:

Komposisi: 1% tiap ml ngandung ivermectin 10 mg. 2% tiap ml ngandung ivermecitn 20 mg. Déskripsi: N / A indikasi: suntik The utamana dilarapkeun pikeun ngubaran kasakit sato domestik ngeunaan nematodes cerna, hypoderma bovis, hypoderma lineatum, irung domba bot, psoroptes ovis, sarcoptes scabiei var. Suis, sarcoptes ovis, fasciola (Ati Fluke), oestrus spp sarta kawas. Sapi: Ostertagia ostertagi (. Kaasup dipeungpeuk o ostertagi), o. lyrata, haemonchus placei, trichostrongy ...


jéntré produk

Tags produk

komposisi:

1% tiap ml ngandung ivermectin 10 mg.

2% tiap ml ngandung ivermecitn 20 mg.

déskripsi : N / A

indikasi:

suntik nu utamana dilarapkeun pikeun ngubaran kasakit sato domestik ngeunaan nematodes cerna, hypoderma bovis, hypoderma lineatum, irung domba bot, psoroptes ovis, sarcoptes scabiei var. Suis, sarcoptes ovis, fasciola (Ati Fluke), oestrus spp sarta kawas.

Sapi: Ostertagia ostertagi (. Kaasup dipeungpeuk o ostertagi), o. lyrata, haemonchus placei, trichostrongylus axei, t. colubriformis, cooperia oncophora, c. punctata, c. pectinata, bunostomum phlebotomum, nematodirus helvetianus (sawawa ukur), n. spathiger (sawawa ukur), radiatum oesophagostomum, dictyocaulus viviparus, fasciola hepatica (sawawa ukur), hypoderma bovis, h. lineatum, linognathus vituli, haematopinus eurysternus, solenopotes capillatus, psoroptes ovis (syn. p. communis var. bovis), sarcoptes scabiei var. bovis.

Domba: Oestrus ovis, sarcoptes scabiei, psoregates var ovis, trichostrongylus axei, SPS haemonchus, ostertagia SPS, trichostrongylus SPS, nematodirus SPS, cooperia SPS, bunostomum SPS, strongyloides SPS, oesophagastomum SPS, chabertia SPS......... , trichuris SPS., SPS dictyocaulus.

Anjing: Sarcoptes scabiei, otodectes cynotis, toxascaris leonina, toxocara caninum / cati, stenocephala uncinaria, caninum ancylostoma, trichuris vulpis, dirifilaria (hambalan larval)

Peta Pharmacological: N / A

Pamakéan sarta administrasi:

Subcutaneous.

Sapi: 1.0 ml / 50 kg beurat awak.
Domba: 0,5 ml / 25 kg beurat awak.
Anjing: 0,5 ml / 25 kg beurat awak.

éfék samping na contraindication:

Ulah ngubaran sapi dina 35 poé meuncit. Kusabab waktu ditarikna dina susu teu acan diadegkeun, moal dipaké dina sapi susu awéwé umur pembibitan. Ulah ngubaran babi dina 18 poé meuncit. Ulah ngubaran reindeer dina 8 minggu (56 poé) tina meuncit. Tetep ieu sareng sadaya obat kaluar tina jangkauan sahiji barudak.

Pacegahan: N / A

Waktos ditarikna:

28 poé pikeun sapi.

21 poé pikeun domba, embé.

21 poé pikeun susu.

Neundeun jeung waktu kadaluwarsa :

Nempatkeun dina tempat tiis, garing sarta poék.

3 taun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !