mobile station

Ivermectin 1% + Closantel 10% suntik

Pondok Description:

Penampilan Ieu mangrupa Amber mun brownish cair jelas konéng. Komposisi Unggal ml ngandung: Ivermectin 10mg, Closantel: 100mg. Indikasi Pikeun pengobatan dicampur trematode (fluke) jeung nematode atanapi arthropoda infestations alatan cerna roundworms, lungworms, eyeworms, warbles, mites jeung Kutu sapi. roundworms cerna Ostertagia ostertagi (kaasup hambalan larval dipeungpeuk), Ostertagia lyrata (sawawa), Haemonchus placei (sawawa tur immature), Trichostrongylus axei (sawawa tur ...


jéntré produk

Tags produk

katingalian

Ieu mangrupa Amber mun brownish cair jelas konéng.

komposisi

Unggal ml ngandung: Ivermectin 10mg, Closantel: 100mg.

tandana

Pikeun pengobatan dicampur trematode (fluke) jeung nematode atanapi arthropoda infestations alatan cerna roundworms, lungworms, eyeworms, warbles, mites jeung Kutu sapi.

roundworms cerna

Ostertagia ostertagi (kaasup hambalan larval dipeungpeuk), Ostertagia lyrata (sawawa), Haemonchus placei (sawawa tur immature), Trichostrongylus axei (sawawa tur immature), Trichostrongylus colubriformis (sawawa tur immature), Cooperia oncophora (sawawa tur immature), Cooperia punctata ( sawawa tur immature), Cooperia pectinata (sawawa tur immature), Oesophagostomum radiatum (sawawa tur immature), Nematodirus helvetianus (sawawa), Nematodirus spathiger (sawawa), Strongyloides papillosus (sawawa), Bunostomum phlebotomum (sawawa tur immature), Toxocara vitulorum ( sawawa), Trichuris spp.

Lungworms

Dictyocaulus viviparus (sawawa tur jentik tahap 4).

Ati Fluke (trematodes)

Fasciola gigantica, Fasciola hepatica.

Perlakuan fluke dina 12 minggu (dewasa)> 99% efficacy.

Perlakuan fluke jam 9 minggu (telat immature)> 90% efficacy.

Eyeworms (sawawa)

Thelazia spp.

grubs sapi (tahapan parasit)

Hypoderma bovis, Hypoderma lineatum.

Kutu

Linognathus vituli, Haematopinus eurysternus, Solenopotes capillatus.

mites Mange

Psoroptes ovis (syn P communis var bovis), Sarcoptes scabiei var bovis.

CONTRAINDICATIONS

IVERTEL sanes pikeun pamakéan ka jero nadi atanapi intramuscular.

Avermectins moal bisa jadi ogé bisa ditolerir di sakabéh spésiés non-udagan (kasus Intoleransi kalayan hasilna fatal

anu dilaporkeun dina anjing utamana Collies, Bobtails, Old English Sheepdogs na breeds patali atawa crosses,

sarta ogé dina kuya / tortoises).

Ulah dipaké dina kasus hypersensitivity dipikawanoh pikeun bahan aktif.

Ulah administer concomitantly kalawan sanyawa klorinasi. Efek agonists GABA anu ngaronjat ku ivermectin.

Precautions husus keur dipake

Dosis leuwih ti 10ml kudu disuntik dina dua situs béda dina raraga ngurangan ngarareunah transitory atawa réaksi dina situs suntik.

Teu sasaena mun administer produk nalika jentik lineatum Hypoderma anu localized di wewengkon periaesophagic, atawa nalika Hypoderma jentik bovis anu situated dina kanal tulang tonggong. Neangan saran Pangajaran sarta Palatihan Atikan profésional pikeun nangtukeun jaman best of pamakéan.

Dosage AND Administrasi jalur

Suntik Subcutaneous.

1 ml per 50 kg. beurat awak, sarua jeung 200 mcg / kg Ivermectin na 2 mg / kg Closantel.

kaleuwihan takeran ubar

dosis tunggal 4.0 mg / kg ivermectin (20 kali dina dosage dianjurkeun) dikaluarkeun subcutaneously, hasil di ataxia sarta depresi. Taya ubar keur nawarkeun racun geus pasti. perlakuan Symptomatic bisa aya mangpaatna.

Tanda overdosage of Closantel bisa ngawengku leungitna napsu, turun visi, faeces leupas jeung ngaronjat frékuénsi defaecation. dosis tinggi bisa ngabalukarkeun lolong, hyperventilation, hyperthermia, kelemahan umum, inco-ordinasi, konvulsi, tachycardia sarta dina kasus maot ekstrim. Perlakuan overdosage nyaeta symptomatic sakumaha euweuh ubar keur nawarkeun racun geus pasti.

ditarikna jaman

Daging: 35 poé.

Teu diijinkeun keur dipake dina sapi ngahasilkeun susu pikeun tujuan konsumsi manusa.

Ulah dipaké dina sapi susu non-lactating kaasup heifers hamil nu dimaksudkeun pikeun ngahasilkeun susu

pikeun tujuan konsumsi manusa dina 60 poé parturition harepan.

Ulah make sagala produk closantel-ngandung salila periode ditarikna 35 poé.

hal nu sah

2 taun.

ngawakilan

Dina 50ml atawa nu botol 100ml.

neundeun

Disimpen dina tempat tiis, garing sarta poék.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !