mobile station
Bapak Li Yangchun

ketua

Bapak Li Yangchun Professor

Lulusan Pangajaran sarta Palatihan Atikan College of Universitas Kulon dina taun 1981, nyokot jurusan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, guru nu kuliah, praktisi Pangajaran sarta Palatihan Atikan, anjeunna geus kalibet dina ngajar, panalungtikan, ngembangkeun jeung diobral saprak 1982. Anjeunna nyaéta nu konsultan loba usaha ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan on téhnologi jeung pamasaran. Ayeuna anjeunna teh umum manajer kadokteran sarta instrumen departemén.

Tang Jianhua

Ménéjer umum

Tang Jianhua Professor / pangajar pikeun Pascasarjana

Lulusan Pangajaran sarta Palatihan Atikan College of Universitas Kulon taun 1985, nyokot jurusan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, anjeunna boga 20 taun pangalaman profésional. Anjeunna sanggup guiding produksi obat Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta manajemén kualitas nurutkeun sarat tina GMP.

fu Jin

Wawakil General Manajer

Fu Jin, Bisnis Internasional Insinyur

Gruduated ti Cina obat Tradisional universitas tina Chengdu, tukang ubar, gawe dina Sichuan Narkoba Administrasi antara 1990-1994, meunang judul International Business Insinyur 2005 ti Kementerian Dagang. Ayeuna geus kapala Service International Company 's.

Chen Jixuan
Bapak Fu Guocai

Wawakil General Manajer

Chen Jixuan Professor / pangajar pikeun Postgraduate

Lulusan Pangajaran sarta Palatihan Atikan College of Universitas Kulon, nyokot jurusan Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kedokteran. Anjeunna geus guru di collage sarua dugi ayeuna. Kalawan pangalaman 25 taun profésional, anjeunna téh jawab manajemén pamasaran.

QA Manajer sarta diréktur GMP

Bapak Fu Guocai pharmaceutist

Lulusan Sichuan prolog jeung Pangajaran sarta Palatihan Atikan College, nyokot jurusan elmu farmasi, kalawan 9 taun pangalaman profésional dina manajemen kualitas ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, anjeunna sanggup nyieun judgment bener kaayaan masalah dina manajemen kualitas ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Simkuring kreatif

Simkuring gairah

Simkuring leyuran

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

WhatsApp Online Chat !