Janten agén

  • c3bf7fd9-27aa-4856-b822-0e89e9b69972

Chongqing Fangtong
Sato Pharmaceutical

Chongqing Fangtong Sato Pharmaceutical Co., Ltd dipaké pikeun janten perusahaan kuliah affiliating Pangajaran sarta Palatihan Atikan di mimiti taun 1990 urang, ayeuna teh Pangajaran sarta Palatihan Atikan produsén solusi injectable panggedéna di Cina, di sagigireun, éta ogé ngahasilkeun bubuk keur injections, leyuran lisan, tablet, bolus, cai bubuk leyur, disinféktan, sarta acaricide, Bulan produk panutup ampir kabeh diperlukeun bentuk dosage rengse dina praktekna klinis Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Contact us kanggo inpo atawa buku pasini
Diajar deui
WhatsApp Online Chat !