mobile station
Studimi Stabilitetit -pic

Ne kemi zhvilluar një program të shkruar për përcaktimin e stabilitetit e cila përfshin elemente të tilla si një përshkrim të plotë të drogës studiuar. parametrat e plotë e testimit, metodat e përshkruajnë të gjitha testet si për specifikimin e çdo formulimin e produktit.

Studimet përshpejtuar dhe reale stabilitetit kohore janë kryer në kuadër të kompanisë sonë. 

Ne kemi dhoma të mjaftueshme stabilitetit përshpejtuar ku studimet përshpejtuar stabiliteti janë kryer në 30 ± 20C / 75 ± 5% RH dhe 40 ± 20 C / 75 ± 5% RH.

Studimet e stabilitetit në kohë reale janë kryer në dhomat e stabilitetit në kohë reale, ku gjendja e magazinimit është e vendosur në bazë të nevojës së tregjeve të synuara.

Dhomë mbajtjes Mostra është e ruajtur mirë. Temperatura dhe lagështia është e kontrolluar në mënyrë rutinore dhe regjistrohen.

-pic2 Studimi Stabilitetit
WhatsApp Online Chat !