mobile station

Penstrep ( Penicillin G Procaine+ Dihydrostreptomycin Suspention) 20 20

Përshkrim i shkurtër:

Composition: 20:20 each ml contains: Penicillin G Procaine …………. 200,00 IU/ ml Dihydrostreptomycin Sulphate ………… 200 mg/ml   Descriptions: Penstrep is a white to off-white aqueous suspension for parenteral administration.   Indications: Penstrep injection is indicated for use in cattle, horses, pigs and sheep in the treatment of infections caused by susceptible organisms including: erysipelas; navel/join ill; respiratory tract infections including pneumonia and atrophic rhinitis; listeriosis...


Detail Product

Produkt Tags

Përbërja:

20:20 secili ml përmban:

Penicillin G Procaine …………. 200,00 IU/ ml

Dihydrostreptomycin Sulphate ………… 200 mg/ml

 

përshkrimet :

Penstrep është një bardhë të jashtë të bardhë suspension ujor per administrim parenteral.

 

Indikacionet:

injeksion Penstrep është treguar për përdorim me bagëti, kuaj, derra dhe dele në trajtimin e infeksioneve të shkaktuara nga organizma të ndjeshme, duke përfshirë: erizipela; kërthizë / bashkohen sëmurë; infeksione te traktit respirator përfshirë pneumonia dhe riniti atrophic; listeriosis; meningitis; septicemia; toxaemia lidhur me Salmonella spp, Salmonelloza. dhe kontrollin e pushtuesve sekondare bakteriale në sëmundjet e origjinës primar viral. Kombinimi i penicilinës dhe dihydrostreptomycin është veçanërisht e dobishme në trajtimin e infeksioneve të përziera që përfshijnë të dy organizmave Gram-pozitive dhe Gram-negative.

 

Veprimi farmakologjik:  N / A

 

Përdorimi dhe administratës: 

Doza e rekomanduar ditore për kafshët, kuajt, derrat dhe dele është 8 mg prokainë penicilinë dhe 10 mg dihydrostreptomycin sulfat per kg peshë trupore të arritur duke administruar 1 ml Penstrep per 25 kg peshë trupore. Doza duhet të jepet një herë në ditë me injeksion të thellë intramuskular për deri në tre ditë rresht. volum maksimumi doza e administruar në një vend të mos kalon 15 ml për kuajt, 6 ml për kafshët, 3 ml për deles dhe 1.5 ml për derrat.

 

Koha Tërheqja:

Qumësht: 60 orë

En'am: 23days

Derra: 18days

Sheep: 31days

 

Storage:

Shitore nën 30 o C. mbrojtur nga drita. Mbajeni larg fëmijëve.

Pas tërheqjes së dozës së parë, përdorni produktin brenda 28 ditëve.

 

vlefshmëri

2 vjet


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !