Ivermectin injeksion 1%

Përshkrim i shkurtër:

Perberja: 1% secili ml përmban ivermektina 10 mg. 2% secili ml përmban ivermecitn 20 mg. Përshkrimet: N / A Indikacionet: Injeksion është aplikuar kryesisht për trajtimin e sëmundjeve të kafshëve vendase e nematodat gastrointestinale, hypoderma bovis, hypoderma lineatum, bot hundë delja, psoroptes Ovis, Sarcoptes scabiei var. Suis, Sarcoptes Ovis, fasciola (Mëlçia Fluke), nxitje spp dhe si. Bagëtia: Ostertagia ostertagi (. Përfshirë frenohet o ostertagi) o. meretrix, haemonchus placei, trichostrongy ...


Detail Product

Produkt Tags

Përbërja:

1% secili ml përmban ivermektina 10 mg.

2% secili ml përmban ivermecitn 20 mg.

përshkrimet : N / A

Indikacionet:

Injektimi është aplikuar kryesisht për trajtimin e sëmundjeve të kafshëve vendase e nematodat gastrointestinale, hypoderma bovis, hypoderma lineatum, bot hundë delja, psoroptes Ovis, Sarcoptes scabiei var. Suis, Sarcoptes Ovis, fasciola (Mëlçia Fluke), nxitje spp dhe si.

Bagëtia: Ostertagia ostertagi (. Përfshirë frenohet o ostertagi) o. meretrix, haemonchus placei, trichostrongylus axei, t. colubriformis, cooperia oncophora, c. punctata, c. pectinata, bunostomum phlebotomum, nematodirus helvetianus (rriturit vetëm) n. spathiger (vetëm rriturit), radiatum oesophagostomum, dictyocaulus viviparus, fasciola Hepatica (vetëm rriturit), hypoderma bovis, h. lineatum, linognathus vituli, haematopinus eurysternus, solenopotes capillatus, psoroptes Ovis (syn. p. communis var. bovis) Sarcoptes scabiei var. bovis.

Dele Afshi Ovis, Sarcoptes scabiei, psoregates Ovis var, trichostrongylus axei, SPS haemonchus, sps ostertagia, trichostrongylus sps, nematodirus sps, sps cooperia, bunostomum sps, Strongyloides sps, oesophagastomum sps, sps chabertia......... , Trichuris SPS., SPS dictyocaulus.

Dogs: Sarcoptes scabiei, otodectes cynotis, toxascaris Leonina, toxocara Caninum / Cati, stenocephala uncinaria, Ancylostoma Caninum, Trichuris vulpis, dirifilaria (faza larvave)

Veprimi farmakologjik: N / A

Përdorimi dhe administratës:

Nënlëkurës.

Bagëtia: 1.0 ml / 50 kg peshës trupore.
Dhen: 0.5 ml / 25 kg të peshës trupore.
Qen: 0.5 ml / 25 kg peshës trupore.

efekt anësor dhe contraindication:

Mos e trajtoni bagëtinë brenda 35 ditëve të therjes. Për shkak se një kohë tërheqje në qumësht nuk është themeluar, nuk e përdorin në kafshët e qumështit femra të moshës mbarështimit. Mos e trajtoni derrat brenda 18 ditëve të therjes. Mos e trajtoni renë brenda 8 javësh (56 ditë) e therjes. Mbajeni këtë dhe të gjitha drogat jashtë të arrijnë të fëmijëve.

Përkujdesje: N / A

Herë tërheqja:

28 ditë për bagëtinë.

21 ditë për delet, dhitë.

21 ditë për qumësht.

Magazinimi dhe koha e skaduar :

Vendoseni në një vend të freskët, e thatë dhe të errët.

3 vjet.


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

    WhatsApp Online Chat !