mobile station

Ivermectin 1% + Closantel 10% injeksion

Përshkrim i shkurtër:

PARAQITJA Kjo është një qelibar të kafe lëngshme të verdhë të qartë. PERBERJA Çdo ml përmban: 10mg Ivermectin, Closantel: 100mg. Indikacion për trajtimin e trematode përziera (fluk) dhe nematod ose arthropod infestations shkak të gastrointestinale Roundworms, lungworms, eyeworms, warbles, insekteve dhe morra të gjedhit. roundworms gastrointestinale Ostertagia ostertagi (duke përfshirë fazat frenohet larvave), Ostertagia meretrix (i rritur), Haemonchus placei (të rritur dhe të papjekur), Trichostrongylus axei (të rritur dhe ...


Detail Product

Produkt Tags

PARAQITJA

Kjo është një qelibar të kafe lëngshme të verdhë të qartë.

PËRBËRJA

Secili ml përmban: 10mg Ivermectin, Closantel: 100mg.

TREGUESI

Për trajtimin e trematode përziera (fluk) dhe nematod ose arthropod infestations shkak të gastrointestinale Roundworms, lungworms, eyeworms, warbles, insekteve dhe morra të gjedhit.

roundworms gastrointestinale

ostertagi Ostertagia (duke përfshirë fazat frenohet fjetur), Ostertagia meretrix (rritur), Haemonchus placei (rritur dhe papjekur), Trichostrongylus axei (rritur dhe papjekur), Trichostrongylus colubriformis (rritur dhe papjekur), Cooperia oncophora (rritur dhe papjekur) Cooperia punctata ( rritur dhe papjekur) Cooperia pectinata (rritur dhe papjekur) Oesophagostomum radiatum (rritur dhe papjekur) Nematodirus helvetianus (rritur), Nematodirus spathiger (rritur), Strongyloides papillosus (rritur), Bunostomum phlebotomum (rritur dhe papjekur) Toxocara vitulorum ( rritur), Trichuris spp.

Lungworms

Dictyocaulus viviparus (i rritur dhe larvat 4 faza).

Mëlçisë Fluke (trematodes)

Fasciola gigantica, Fasciola Hepatica.

Trajtimi i Fluke në 12 javë (të pjekur)> 99% efikasitetin.

Trajtimi i Fluke në 9 javë (papjekur vonë)> 90% efikasitetin.

Eyeworms (rritur)

Thelazia spp.

grubs kafshët (fazat parazitare)

Hypoderma bovis, Hypoderma lineatum.

morrat

Linognathus vituli, Haematopinus eurysternus, Solenopotes capillatus.

Marimangat Mange

Psoroptes Ovis (syn P communis var bovis), Sarcoptes scabiei var bovis.

contraindications

IVERTEL nuk është për përdorim intravenoz ose intramuskular.

Avermectina nuk mund të tolerohet edhe në të gjitha speciet jo target (raste të intolerancës me përfundim fatal

janë raportuar në qentë sidomos collies, Bobtails, Old English Sheepdogs dhe racave të lidhura apo kryqe,

dhe gjithashtu në breshka / breshkave).

Mos përdorni në raste të mbindjeshmërisë i njohur për përbërësit aktiv.

Mos administruar njëkohësisht me komponimet klor. Efekti i agonist GABA janë rritur me ivermektina.

Masa të veçanta për PËRDORIMIN

Doza prej më shumë se 10ml duhet të injektohet në dy vende të ndryshme në mënyrë që të zvogëlojë siklet kalimtare apo reagime në vendin e injektimit.

Kjo nuk është e këshillueshme për të administruar produktin kur Hypoderma larvat lineatum janë të lokalizuara në rajonin periaesophagic, ose kur Hypoderma BOVIS larvat janë vendosur në kanalin kurrizor. Kërkoni këshilla profesionale veterinare për të përcaktuar periudhën më të mirë të përdorimit.

Dozimi dhe ADMINISTRIMI ROUTE

Injeksion nënlëkurës.

1 ml per 50 kg. peshës trupore, ekuivalente me 200 mcg / kg ivermektina dhe 2 mg / kg Closantel.

dozë tepër e madhe

doza e vetme e 4.0 mg / kg Ivermectin (20 herë dozimi rekomanduar) që administrohet nenlekure, rezultojnë në ataksi dhe depresioni. është identifikuar asnjë antidot. trajtim simptomatik mund të jenë të dobishme.

Shenjat OVERDOSAGE e Closantel mund të përfshijnë humbjen e oreksit, ulur vizion, feçe të lirshme dhe të rritur frekuencën e defaecation. Doza e lartë mund të shkaktojë verbim, hyperventilation, hipertermia, dobësi të përgjithshme, Inco-koordinimit, konvulsione, takikardi dhe në vdekje ekstreme raste. Trajtimi i OVERDOSAGE është simptomatike pasi është identifikuar asnjë antidot.

TËRHEQJA PERIUDHA

Mish: 35 ditë.

Nuk lejohet për përdorim në bagëti prodhimin e qumështit për konsum njerëzor.

Mos përdorni në lopë jo-lactating qumështit duke përfshirë mëshqerrave shtatzëna të cilat janë të destinuara për të prodhuar qumësht

për konsum njerëzor brenda 60 ditëve të lindjes së tyre të pritur.

Mos përdorni ndonjë produkt closantel-përmbajnë gjatë periudhës së tërheqjes 35 ditore.

VLEFSHMËRISË

2 vjet.

PARAQITJA

Në një 50ml ose shishe 100ml.

RUAJTJA

Të ruhet në një vend të freskët, e thatë dhe të errët.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !