mobile station

Kompania ka forcë të fuqishme të teknologjisë dhe ka shumë njerëz të talentuar. 9 punonjësit kanë titullin e punës të lartë. Aktualisht janë më shumë se 300 të punësuarve në total, në mesin e tyre më shumë se 30% të qenë veterinerët, farmacistët. kimistë, teknikë, inxhinierë dhe me sfond farmaceutike.

persennel- pic 1
persennel- pic 2

Çdo punonjës duhet të marrë 2 kurse periodike të trajnimit çdo vit. Çdo kurs merr 5 ditë, subjektet që mbulojnë kërkesat e fundit PMP dhe post aftësi në veçanti.

Kompania është gjithashtu dhe Stërvitjes Bazë Practice për student i diplomuar i Kolegjit Veterinarisë së Universitetit Jugperëndimore. Që nga viti 2000, kompania ka ofruar bursë për nxënësit e dalluar në kolegj Veterinary pf Universiteti Jugperëndimore. Çdo vit, ka studentë të shkëlqyer diplomuar bashkimin e fuqisë punëtore të kompanisë.

WhatsApp Online Chat !