mobile station
Mr Li Yangchun

kryetar

Z. Li Yangchun Professor

U diplomua nga Kolegji Veterinarisë i Universitetit Jugperëndimore në vitin 1981, diplomuar në mjekësi veterinare, mësues i Kolegjit, mjek veterinar, ai ka qenë i angazhuar në mësimdhënie, kërkime, zhvillimin dhe shitjen që nga viti 1982. Ai është konsulent i shumë ndërmarrjeve medikamenteve veterinare në teknologji dhe marketingut. Tani ai është menaxher i përgjithshëm i mjekësisë dhe instrument departamentit.

Tang Jianhua

Menaxher i përgjithshëm

Tang Jianhua Profesor / Tutor për diplomuar

U diplomua nga Kolegji Veterinarisë i Universitetit Jugperëndimore në vitin 1985, diplomuar në mjekësi veterinare, ai ka 20 vjet përvojë profesionale. Ai është i aftë për të drejtuar prodhimin e barnave veterinare dhe të menaxhimit të cilësisë në përputhje me kërkesat e GMP.

Fu Jin

Menaxheri Vice Përgjithshëm

Fu Jin, Engineer International Business

Gruduated nga kineze ilaçeve tradicionale Universitetin e Chengdu, farmacistin, duke punuar në Sichuan Drug Administration në mes të 1990-1994, për të marrë titullin e inxhinier Biznesit Ndërkombëtar në vitin 2005 nga Ministria e Tregtisë. Tani është kreu i Shërbimit Ndërkombëtar kompanisë 's.

Chen Jixuan
Z. Fu Guocai

Menaxheri Vice Përgjithshëm

Chen Jixuan Profesor / Tutor për Pasuniversitare

U diplomua nga Kolegji Veterinarisë i Universitetit Jugperëndimore, diplomuar në mjekësinë veterinare. Ai ka qenë një mësues në të njëjtën kolazh deri më tani. Me përvojë 25 vjet profesionale, ai është përgjegjës për menaxhimin e marketingut.

Menaxher QA dhe drejtor GMP

Z. Fu Guocai pharmaceutist

Diplomuar nga Sichuan Prologue dhe Kolegjin Veterinare, diplomuar në shkenca farmaceutike, me 9 vjet përvojë profesionale në menaxhimin e cilësisë së barnave veterinare, ai është i aftë për të bërë gjykimin e saktë që kanë të bëjnë me probleme në menaxhimin e cilësisë së barnave veterinare.

Ne jemi CREATIVE

Ne jemi të pasionuar

Ne jemi Zgjidhje

Duan të punojnë me ne?

WhatsApp Online Chat !