Për të qenë një agjent

  • c3bf7fd9-27aa-4856-b822-0e89e9b69972

Chongqing Fangtong
Animal Pharmaceutical

Chongqing Fangtong Animal Pharmaceutical Co., Ltd përdoret për të jetë një ndërmarrje veterinar affiliating kolegj në fillim të vitit 1990, tani është më i madh veterinare prodhuesi zgjidhje injectable në Kinë, përveç kësaj, ajo gjithashtu prodhon pluhur për injeksione, zgjidhje me gojë, tableta, njëherësh, uji pluhur i tretshëm, dezinfektues, dhe acaricide, shkon produkt të mbuluar pothuajse të gjithë e nevojshme forma te perfunduara te dozimit në praktikën klinike veterinare.

Na kontaktoni për më shumë informacion ose të rezervoni një takim
Mëso më shumë
WhatsApp Online Chat !