mobile station
Студија стабилност -pic

Имаме развиена писмена програма за утврдување на стабилноста која вклучува елементи како што е целосен опис на дрога изучува. Целосно параметри за тестирање, методи за опишување на сите тестови, како за на спецификација на секоја формулација на производот.

Забрзана и во реално време студии на стабилност се вршат во рамките на нашата компанија. 

Имаме доволно комори забрзана стабилност во која забрзана студиите за стабилност се спроведува во 30 ± 20 ° C / 75 ± 5% RH и 40 ± 20 C / 75 ± 5% RH.

студии на стабилност во реално време се спроведуваат во комори стабилност реално време каде состојба складирање е поставена во зависност од потребата на целни пазари.

соба примерокот задржување е добро одржувани. Температура и влажност рутински се проверува и се евидентираат.

Студија стабилност -pic2
WhatsApp Online Chat !