Да биде агент

  • c3bf7fd9-27aa-4856-b822-0e89e9b69972

Чонгкинг Fangtong
Животински Фармацевтски

Чонгкинг Fangtong животните фармацевтска копродукции, Ltd користи за да биде ветеринарен колеџ филијациски претпријатие во почетокот на 1990-тите, сега е најголем производител на ветеринарни инекции решение во Кина, покрај тоа, исто така, произведува прашок за инјекции, орална решение, таблети, болус, вода растворливи во прав, средства за дезинфекција и акарицид, производ се движи покриваат речиси сите потребни готови дозирани форми во ветеринарната клиничка пракса.

Контактирајте не за повеќе информации или да се резервира закажете состанок
Научи повеќе
WhatsApp Online Chat !