stabilitas Study

Stabilitas Study -pic

Kita wis dikembangaké program ditulis kanggo netepake stabilitas kang kalebu unsur kuwi minangka gambaran lengkap tamba sinau. paramèter testing lengkap, cara njlentrehke kabeh tes minangka saben specification saka saben ngrumusake produk.

pasinaon stabilitas wektu digawe cepet lan nyata sing dileksanakake ing perusahaan kita. 

We kudu Chambers stabilitas digawe cepet cekap ngendi pasinaon stabilitas cepet sing conducted ing 30 ± 20C / 75 ± 5% RH lan 40 ± 20 C / 75 ± 5% RH.

pasinaon stabilitas wektu nyata sing conducted ing wektu nyata Chambers stabilitas ngendi kondisi panyimpenan disetel miturut mbetahaken diangkah pasar.

Ing kamar sampel penylametan iki uga maintained. Suhu lan asor ajeg dicenthang lan direkam.

Stabilitas Study -pic2

WhatsApp Online Chat !