mobile station

Penstrep ( Penicillin G Procaine+ Dihydrostreptomycin Suspention) 20 20

Short Description:

Composition: 20:20 each ml contains: Penicillin G Procaine …………. 200,00 IU/ ml Dihydrostreptomycin Sulphate ………… 200 mg/ml   Descriptions: Penstrep is a white to off-white aqueous suspension for parenteral administration.   Indications: Penstrep injection is indicated for use in cattle, horses, pigs and sheep in the treatment of infections caused by susceptible organisms including: erysipelas; navel/join ill; respiratory tract infections including pneumonia and atrophic rhinitis; listeriosis...


Detail produk

Tags Product

komposisi:

20:20 saben ml ngandhut:

Penicillin G Procaine …………. 200,00 IU/ ml

Dihydrostreptomycin Sulphate ………… 200 mg/ml

 

Keterangan :

Penstrep iku putih kanggo penundaan banyu mati-putih kanggo administrasi parenteral.

 

indikasi:

Penstrep injeksi wis dituduhake kanggo nggunakake ing sapi, jaran, babi lan wedhus ing perawatan saka infeksi kang disebabake dening organisme rentan kalebu: erysipelas; navel / nggabungake gerah; Infèksi saluran ambegan kalebu radhang paru-paru lan rhinitis atrophic; listeriosis; meningitis; septicemia; toxaemia gadhah Salmonella spp, Salmonellosis. lan kontrol invaders bakterial secondary ing penyakit saka asal virus utama. Kombinasi penisilin lan dihydrostreptomycin utamané migunani ing perawatan saka infèksi mixed nglibatno loro organisme Gram-positif lan gram-negatif.

 

Tumindak farmakologis:  N / A

 

Dianggo lan administrasi: 

dosis sedina dianjurake kanggo sapi, jaran, babi lan wedhus iku 8 mg procaine penisilin lan 10 mg dihydrostreptomycin sulphate saben kg bodyweight ngrambah dening administering 1 ml Penstrep saben 25 kg bodyweight. Ing dosis kudu diwenehi sepisan saben dening injeksi intramuskular jero kanggo nganti telung dina consecutive. volume dosis maksimum diterbitake ing salah siji situs ngirim ora ngluwihi 15 ml kanggo jaran, 6 ml kanggo sapi, 3 ml kanggo wedhus lan 1,5 ml kanggo babi.

 

wektu mundur total:

Susu: 60 jam

Sapi: 23days

Babi: 18days

Wedhus: 31days

 

Lumbung:

Simpen ing ngisor iki 30 o C. Jaga saka cahya. Supaya metu saka tekan anak.

Dipuntedahaken total saka dosis pisanan, nggunakake produk ing 28 dina.

 

sah

2 taun


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !