oxytetracycline injeksi 20%

Short Description:

Komposisi 5% saben ml ngandhut Oxytetracycline 50 mg. 10% saben ml ngandhut Oxytetracycline 100 mg. 13% saben ml ngandhut Oxytetracycline 130 mg. 20% saben ml ngandhut Oxytetracycline 200 mg. 30% saben ml ngandhut Oxytetracycline 300 mg. Keterangan Fangtongoxy punika spektrum bacteriostatic antibiotik sudhut. Tumindak ing gram-positif lan gram-negatif mikro-organisme. Iku utamané sensitif streptococci, clostridia, E.coli, shigellae, brucellae, salmonellae, leptospirae. Etc. addit ...


Detail produk

Tags Product

komposisi

5% saben ml ngandhut Oxytetracycline 50 mg.

10% saben ml ngandhut Oxytetracycline 100 mg.

13% saben ml ngandhut Oxytetracycline 130 mg.

20% saben ml ngandhut Oxytetracycline 200 mg.

30% saben ml ngandhut Oxytetracycline 300 mg.

 

Keterangan

Fangtongoxy punika spektrum bacteriostatic antibiotik sudhut. Tumindak ing gram-positif lan gram-negatif mikro-organisme. Iku utamané sensitif streptococci, clostridia, E.coli, shigellae, brucellae, salmonellae, leptospirae. Etc Kajaba iku, iku èfèktif marang sawetara mycoplasmas, rickettsiae, chlamydiae, sawetara protozoa lan virus gedhe.

Sawise administrasi dosis babagan pengobatan kang Fangtongoxy 5%, tingkat dhuwur saka Oxytetracycline ing getih wis ngrambah ing setengah jam 4 jam.

 

indikasi

Perawatan saka penyakit sing disebabake dening organisme Oxtetracycline-rentan ing sapi, wedhus lan wedhus. Penyakit-penyakit kalebu Komplek radhang paru-paru lan kapal mriyang gadhah Pasteurella spp lan Haemophilus spp, infèksius keluarga kerato-Conjunctivitis (pinkeye) disebabake Moraxella bovis, mlaku rot lan diphtheria disebabake Fusobacterium necrophorum, enteritis bakterial (scours) disebabake Escherichia coli, basa kayu nyebabake dening Actinobacillus lignierisii; leptospirosis disebabake Leptospira pomoma; infèksi tatu metritis leukemia disebabake galur staphylocci lan streptococci organisme sensitif Oxytetracycline.

 

Kanggo sapi: bronchopneumonia lan infèksi saluran ambegan, infèksi saka ngambakake gastrointestinal, metritis, mastitis, septicemia, infèksi puerperal, lan infèksi bacterrial secondary utamané disebabaké déning virus, etc

 

Kanggo wedhus lan wedhus: Infèksi saka ambegan, urogenital, ngambakake gastrointestinal lan hooves, mastitis, wounds kasebut, etc

 

Tumindak farmakologis: N / A

 

Dianggo lan administrasi

Ngleksanakake dening injeksi intramuskular. Ing dosis saka aktif asas Jumlah Oxytetracy-Cline kanggo 10 mg / bodyweight kg saka kewan. Ngurus kanggo 3 - 5 days gumantung ing jinis lan keruwetan infèksi. sampurna wis digawa metu ing volume ing ngisor iki:

Sapi 2 ml / 10 kg bodyweight

Pedhèt 2 ml / 10 kg bodyweight
Sheep lan wedhus 2 ml / 10 kg bodyweight

Babi 2 ml / 10 kg bodyweight

 

efek sisih lan kontraindikasi

Fangtongoxy 5% ora dimaksudaké kanggo cats, asu lan jaran. Sampeyan ngirim ora bakal diwènèhaké kanggo kéwan ing pungkasan meteng, kéwan karo kerusakan abot saka pepati lan ginjel lan kanggo kéwan oversensitive kanggo Oxytetraycline.

 

Kadang gedhe sak wentoro ing situs injeksi ana.

 

penggakan: N / A

 

total wektu

Saka perawatan pungkasan, ing 21 dina kanggo meat lan jaringan becik ditonton lan ing 7 dina kanggo susu.

 

Lumbung

Nyimpen ing panggonan kang kelangan lan garing ing ngisor iki 25 centi-derajat, adoh saka cahya

 

sah

3 taun.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !