ivermectin injeksi 1%

Short Description:

Komposisi: 1% saben ml ngandhut ivermectin 10 mg. 2% saben ml ngandhut ivermecitn 20 mg. Keterangan: N / A Indikasi: injeksi iki utamané Applied kanggo nambani penyakit kewan domestik kang nematodes gastrointestinal, hypoderma bovis, hypoderma lineatum, irung wedhus bot, psoroptes ovis, sarcoptes scabiei var. Suis, sarcoptes ovis, fasciola (ati fluke), oestrus spp lan kaya. Sapi: Ostertagia ostertagi (. Kalebu isin o ostertagi), o. lyrata, haemonchus placei, trichostrongy ...


Detail produk

Tags Product

komposisi:

1% saben ml ngandhut ivermectin 10 mg.

2% saben ml ngandhut ivermecitn 20 mg.

Keterangan : N / A

indikasi:

injeksi utamané Applied kanggo nambani penyakit kewan domestik kang nematodes gastrointestinal, hypoderma bovis, hypoderma lineatum, irung wedhus bot, psoroptes ovis, sarcoptes scabiei var. Suis, sarcoptes ovis, fasciola (ati fluke), oestrus spp lan kaya.

Sapi: Ostertagia ostertagi (. Kalebu isin o ostertagi), o. lyrata, haemonchus placei, trichostrongylus axei, t. colubriformis, cooperia oncophora, c. punctata, c. pectinata, bunostomum phlebotomum, nematodirus helvetianus (diwasa mung), n. spathiger (diwasa mung), radiatum oesophagostomum, dictyocaulus viviparus, fasciola hepatica (diwasa mung), hypoderma bovis, h. lineatum, linognathus vituli, haematopinus eurysternus, solenopotes capillatus, psoroptes ovis (syn. p. communis var. bovis), sarcoptes scabiei var. bovis.

Wedhus: Oestrus ovis, sarcoptes scabiei, psoregates var ovis, trichostrongylus axei, SPS haemonchus, ostertagia SPS, trichostrongylus SPS, nematodirus SPS, cooperia SPS, bunostomum SPS, strongyloides SPS, oesophagastomum SPS, chabertia SPS......... , trichuris SPS., SPS dictyocaulus.

Dogs: Sarcoptes scabiei, otodectes cynotis, toxascaris leonina, toxocara caninum / cati, stenocephala uncinaria, caninum ancylostoma, trichuris vulpis, dirifilaria (tahap larva)

Tumindak farmakologis: N / A

Dianggo lan administrasi:

Subcutaneous.

Sapi: 1.0 ml / 50 kg bobot awak.
Wedhus: 0,5 ml / 25 kg bobot awak.
Dogs: 0,5 ml / 25 kg bobot awak.

efek sisih lan kontraindikasi:

Aja nambani sapi ing 35 dina panyembelèhan. Amarga wektu mundur total ing susu durung mantep, aja nganggo ing sapi biasa wadon umur breeding. Aja nambani babi ing 18 dina panyembelèhan. Aja nambani reindeerkuva ing 8 minggu (56 dina) saka rojo pati. Tansah iki lan kabeh obatan metu saka tekan anak.

Penggakan: N / A

Wektu mundur total:

28 dina kanggo sapi.

21 dina kanggo wedhus, wedhus.

21 dina kanggo susu.

Panyimpenan lan wektu kadaluwarsa :

Sijine ing panggonan kang kelangan, garing lan peteng.

3 taun.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !