mobile station

Ivermectin 1% + Closantel 10% Injection

Short Description:

Katon iku sawijining amber brownish Cairan langit kuning. Komposisi Saben ml ngandhut: Ivermectin 10mg, Closantel: 100mg. Pratondo kanggo perawatan saka campuran trematode (fluke) lan nematode utawa arthropod infestations amarga gastrointestinal roundworms, lungworms, eyeworms, warbles, mites lan Kutu sapi. roundworms gastrointestinal Ostertagia ostertagi (kalebu tahap larva isin), Ostertagia lyrata (diwasa), Haemonchus placei (diwasa lan entah), Trichostrongylus axei (diwasa lan ...


Detail produk

Tags Product

katon

Iku amber brownish Cairan langit kuning.

komposisi

Saben ml ngandhut: Ivermectin 10mg, Closantel: 100mg.

pratondo

Kanggo perawatan saka campuran trematode (fluke) lan nematode utawa arthropod infestations amarga gastrointestinal roundworms, lungworms, eyeworms, warbles, mites lan Kutu sapi.

roundworms gastrointestinal

Ostertagia ostertagi (kalebu tahap larva isin), Ostertagia lyrata (diwasa), Haemonchus placei (diwasa lan entah), Trichostrongylus axei (diwasa lan entah), Trichostrongylus colubriformis (diwasa lan entah), Cooperia oncophora (diwasa lan entah), Cooperia punctata ( diwasa lan entah), Cooperia pectinata (diwasa lan entah), Oesophagostomum radiatum (diwasa lan entah), Nematodirus helvetianus (diwasa), Nematodirus spathiger (diwasa), Strongyloides papillosus (diwasa), Bunostomum phlebotomum (diwasa lan entah), Toxocara vitulorum ( diwasa), Trichuris spp.

Lungworms

Dictyocaulus viviparus (diwasa lan anak serangga tataran 4).

Ati fluke (trematodes)

Fasciola gigantica, Fasciola hepatica.

Perawatan saka fluke ing 12 minggu (diwasa)> 99% kesahihan.

Perawatan saka fluke ing 9 minggu (pungkasan entah)> 90% kesahihan.

Eyeworms (diwasa)

Thelazia spp.

grubs sapi (orane tumrap sekolah parasitic)

Hypoderma bovis, Hypoderma lineatum.

Kutu

Linognathus vituli, Haematopinus eurysternus, Solenopotes capillatus.

Mites mange

Psoroptes ovis (syn P communis var bovis), Sarcoptes scabiei var bovis.

contraindications

IVERTEL ora dienggo infus utawa intramuscular.

Avermectins ora bisa uga toleransi ing kabèh spesies non-target (kasus intolerance karo kasil bejat

kacarita ing asu utamané Collies, Bobtails, Old English Sheepdogs lan anakan sing gegandhengan utawa nglewati,

lan uga ing bulus / tortoises).

Aja nggunakake ing kasus hipersensitifitas dikenal kanggo úa aktif.

Aja ngurus concomitantly karo senyawa chlorinated. Ing efek saka agonists GABA sing tambah dening ivermectin.

Pancegahan KHUSUS FOR

Dosis saka luwih saka 10ml kudu nyuntikaken ing loro beda supaya ngurangi rasa ora nyaman sacara transitory utawa reaksi ing situs injeksi.

Iku ora luwih apik kanggo ngleksanakake prodhuk nalika anak serangga lineatum Hypoderma sing lokal ing wilayah periaesophagic, utawa nalika Hypoderma larva bovis sing dumunung ing kanal balung mburi. Ngupaya saran Veterinary profesional kanggo nemtokake wektu paling apik nggunakake.

Dosis lan Administrasi Route

Injection subcutaneous.

1 ml saben 50 kg. bobot awak, sampeyan padha karo kanggo 200 MCG / kg Ivermectin lan 2 mg / kg Closantel.

overdosis

dosis siji saka 4.0 mg / kg ivermectin (20 kaping dosis dianjurake) sing diterbitake subcutaneously, kasil ataxia lan depresi. Ora panangkal racun wisa wis dikenali. perawatan gejala uga ono gunane.

Pratandha overdosage saka Closantel bisa kalebu mundhut saka napsu, melorot sesanti, faeces ngeculke lan tambah frekuensi saka defaecation. dosis dhuwur bisa nimbulaké wuta, hyperventilation, hyperthermia, kekirangan umum, inco-sanget, kejang, tachycardia lan ing kasus pati nemen. Perawatan saka overdosage iku gejala minangka ora panangkal racun wisa wis dikenali.

total periode

Daging: 35 dina.

Ora diparengake kanggo ingon ngasilaké susu kanggo konsumsi manungsa.

Aja nggunakake ing biasa lembu non-lactating kalebu heifers ngandhut kang dimaksudaké kanggo gawé susu

kanggo konsumsi manungsa ing 60 dina saka parturition samesthine.

Aja nggunakake sembarang produk closantel-ngemot sak periode total 35 dina.

sah

2 taun.

Presentation

Ing 50ml utawa botol 100 ml.

LUMBUNG

Disimpen ing panggonan kang kelangan, garing lan peteng.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !