mobile station

Perusahaan wis bangunan workshop khusus istimewa kanggo produksi β-Lactam kang wis rampung kapisah saka produksi non β-lactam. tanduran apa beda wis unit jawab online sawijining dhewe. kelas resik ing tanduran apa sing dipérang dadi 300,000 kelas resik, 100.000 kelas resik, 10,000 kelas resik, lan 100 kelas resik mungguh.

Ana 2 Tanduran Water ing fasilitas kanggo sumber banyu qualified kanggo macem-macem TCTerms dienggo sawise perawatan.

Produk sawetara saka suntik Solution, Powder kanggo Injection, Solutions Oral, Tablet & granules, bolus, Pulvis premix uga Liquid Disinfectant lan Solid Disinfectant. Ana luwih saka 200 item ing total. kapasitas produksi Water Kanggo Injection 50 yuta ml saben dina peringkat pisanan ing China, lan 300,000 bokor saben dina kanggo Powder Kanggo injeksi, utamané penisilin Potssium injeksi, 2 yuta tablet saben dina kanggo Forms Dosis Solid, nalika 3 - 5 ton saben dina kanggo premix lan Water Telat Powder.

pic 1
pic5
WhatsApp Online Chat !