Dadi agen

  • c3bf7fd9-27aa-4856-b822-0e89e9b69972

Chongqing Fangtong
Animal Pharmaceutical

Chongqing Fangtong Animal Pharmaceutical Co., Ltd digunakake kanggo dadi perusahaan College affiliating Veterinary ing awal 1990, saiki iku Veterinary Produsèn solusi suntik paling gedhé ing China, liyane, iku uga mrodhuksi bubuk injeksi, solusi lisan, tablet, bolus, banyu wêdakakêna telat, disinfectant, lan acaricide, kisaran asil tutup saklawasé kabeh dibutuhake formulir dosis rampung ing Clinical laku Veterinary.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa Book janjian
sinau More
WhatsApp Online Chat !